Sunday, January 2, 2011

happy birthday sayunk







salam...







entry ni khas untuk simelor ku sayang...







aku sayang ko sebab ko sayang aku



aku sayang ko sebab ko tahan perangai gila aku



aku sayang ko sebab bila aku ckp nak mkn beger terus ada dpn mata (macam silap mata plak)



aku sayang ko sebab ko tak paksa aku masak



aku sayang ko sebab ko selalu ajak aku makan luar



aku sayang ko sebab ko selalu tlg antar baju pegi dobi



aku sayang ko sebab ko selalu tolong buh losyen kat badan aku



aku sayang ko sebab ko rela jadi punch bag aku



aku sayang ko sebab ko diam bila aku marah



aku sayang ko sebab ko relax jer bila aku gelabah



aku sayang ko sebab kita memang ditakdirkan bersama selamanya insyaallah





"happy birthday yg ke 34 melor"

tak taula mcm maner aku bila takder melor dlm hidup aku.aku sayang dia untuk selamanya...







happy bestday my lovely hubby yg chubby....semoga panjang umor murah rezeki n sihat selalu....







p/s: nampak jer ganas tapi dlm hati ada taman..hehehe

lots of luv
kekodokbulat

No comments: