Tuesday, January 18, 2011

hepi bestday along

salam....

hari ni 18 january, aku nak jadi orang petama wish to my kakak yg sulong...Kurnia Hanim Binti Halim atau along..yerla dah sulong kan...panggil along la...hehehe...kakak aku ni ada 5 org anak yang chomel2 dan semakin tinggi menggalah...besar pengorbanan kakak aku ni selepas abah aku pergi...hurmmm mula la sedih kan..

ini untuk kaka aku


along,
aku sayang ko sama mcm aku sayang mak
aku rindu ko sama mcm aku rindu abah
aku bukan la adik yang baik untuk ko
tapi ko tetap kakak terbest untuk aku didunia ni

along,
bila aku cakap aku nak mkn sambal ijau bilis ko
terus ko buat
bila aku teringin mkn sambal ikan keli ko
terus ada depan mata
kepakaran ko kat dapur sama mcm mak
bestnyer ada kakak mcm ko

along,
aku tau pengorbanan ko besar
aku tau kadangkala ada org yg salah tafsir
aku tau ko sedih tapi ko selalu wat muka happy
aku tau ko hanya gembira dlm duka

along,
andai ada si ahli silap mata
aku pujuk dia untuk bantu ko
andai ada wang berjuta
akan aku bantu ko
andai ada pelangi indah
akan aku suruh dia pergi umah mak teman ko


tapi aku pun ada melor jer
takper...kan ada 5 pelangi comel sekeliling along
huhuhu
walau apapun terjadi et tetap sayang along
sampai bila-bila
selamanya....


HAPPY BESTDAY ALONG....MOGA SIHAT SELALU, MURAH REZEKI N BAHAGIA SELAMANYA








p/s:makcik kan ganas..so guna ko aku jerla...tapi bila berdepan masih hormat lagikan

huhuhu



ikhlas dr adikmu yg ganal
kekodokbulat

No comments: