Sunday, January 2, 2011

tukar lagi

salam....

hahaha...apa yg tukar tu...tu ler dr etcute tukar jadi budakcomot pastu tukar lagi ke hemohemo...skang aku tuka plak ke kekodok bulat...kenapa tu?...ini antara sebabnyer
1)etcute...tetiba rasa mcm tak cute jer..hahaha...
2)budakcomot...ada org lain dah guna...tak mau la kang ada yg kata aku tiru(ceeewah)
3)hemohemo...pun sama gak mcm yg no 2

jadinyer aku rasa mcm best jer kekodok bulat ni..lagipun aku ni kan bulat..hohoho
hope ini terakhirle aku tukar..

lots of luv
kekodokbulat

No comments: