Wednesday, February 9, 2011

chomelnyer

salam


ekceli gmbr ni jumpa ms pi umah mak mentua ari tu...maka telah di cilok untuk kenangan haku..hahaha...sangat chomel rupanya melor ni masa kecik...gagagaga...nak pecah perut tengok muka dia ms kecik..tapi gelak sesama ngan melro ar..tak hengat..



gambar ini melor bersama paksu n adik dia no 3..keyoi.. gambar first yg sangat cute tu melor ngan adik no 2 dia icha...

dan ni plak gmbar melor ms pegi umrah tahun 1996. masa ni aku baru form 3..hahaha..saper sangka aku plak jodoh dia kan...
ini plak gmbr melor berjimba dgn kengkawan dia kat kelong mahmud, bagan...ini tahun pun aku masih belum jumpa n kenai pun ngan dia..
dan ini adalah gambar terbaru melor..tumbesaran beliau yang besar bagai johan..hahaha....minumla susu dumex..cewahh



walau apa pun terjadi melor tetap best...u besar ke, u kecik ker, i tetap lap u..hahaha(sila muntah sekarang)



lots of luv

kekodokbulat

No comments: