Friday, April 29, 2011

termehek mehek

salam


just nak share benda baru yang melor suka sangat. sikit2 termehek mehek...sikit2 termehek mehek. pastu takut plak..hahaha..apakah itu termehek mehek?


hahaha ini sebenrnya mcm realiti show kat indonesia. before ni penah tgk kat mana yerk?...kisah lebih kurang mcm nak tolong family tu la bila dia dpt tau pasangan dia selingkuh(cewah) so nak cari jln penyelesaian masuk laa rancangan ni. ada ahli panel n crew2 akan cr la(siasat) mana pasgn dia pegi. tapi mangsa n family tu akan diberi pakai topeng la..konon2 tak mau kang lepas program tu makin glamor plak.muahaha..


so sekarang ni sikit2 termehek mehek..memula nak marah gak tp makin lama makin kelakar plak.ada gak satu episode tu dia cr husb dia tak balik lama. rupanya pegi bertapa. crew termehek mehek ni pegi la cari pastu siap jumpa hantu lagi..aku tgk part tu.tetiba leh plak compter ni jam n berenti ms depa fokus hantu tu..muahaha...seram makcik..hampes tol


melor lagi la rak berani tgk..hahaha..nak tgk tapi takut..


so kalau sesapa nak tgk rancangan apakah termehek mehek itu, pegi jer kat you tube, then taip termehek mehek..kalau tak jumpa bakor jer...hahaha

2 comments:

Cik Cammy Lia said...

haha lucu molek nama rancangan tu adoi...ape benda la ahaks

kekodokbulat said...

muahaha...cer tengok..cer tengok