Friday, April 15, 2011

turqoise ker biru



salam...



hahaha dah mcm turtle plak....baru aku sedar baju aku banyak yg color biru turqoise(betoi kot ejaan aku ni)

ntahla aku tengok mcm cantik jer baju color ni padahal tak cantik pun dengan color skin aku...tapi....hmmm ada ake kesah..hahaha...

kat bandung baru sedar dedua hari pakai baju color biru..pastu balik pun pakai baju biru gak tapi jalur putih..tak la nampak sgt..



gmbr bawah ni asal pilih baju jer biru...biru ajer yg cantik wat ms ni...hehehe..minah blue


ni pun baju tahun ni biru jugak..alolololo(lupakan la wajah yg ala2 model tak mandi ni...hehehe)


pehtu...aku suka guna celcom..pun biru jugak..muahaha...tak der kene mengena pun cik t oiiii..


lot of luv


kekodokbulat

3 comments:

fyda said...

hik... ko mcm aku le pulak, suka beli baju plih warna sama je walaupun sebenarnya x suka pun warna tu tp nmpk cantik di mata aku.

aku skrg ni pantang tgk warna PINK PEKAT. bila plih2 bju nk pki, mcm xde wrna lain ke nk pakai. he3

kekodokbulat said...

tula fyda...dlm tak mau pakai tp yg tu jugak la akan disarungkan kebadan..muahaha....
lepas ni tak tau plak warna apa yg akan melekat kat mata aku ni.walaupun bila pakai org pun tgk 2 kali coz taste kelaut..hahaha
tapi ko takper badan kurus senang cr baju...aku ni tak leh la nak demand lelebih...

fyda said...

kuruslah sangat ! tu zaman dolu2 je. now dah gumuks gaks