Saturday, July 2, 2011

BE nuffnang




aku tak pernah bercerita pasal NUFFNANG dalam blog aku ni...lama dah join tapi bila chek asyik tak bergerak jer..sedih jugak sebenarnyer. tapi takper mak tak kisah..walaupun saja suka-suka berblog tapi bila baca blogger lain dapat duit dr nuffnang sampai 4 angka,mcm best sesangat(walaupun follower aku tak ramai kensss),tapi semangat tu tiba2 datang. sangat berkobar2 tau. bila check kat nuffnang tiba2 kemudian rasa nak lompat katak tinggi2 coz dari 0 dah bergerak menjadi amaun yg takderla banyak tapi sangat buat aku berkobar2.walaupun tak berapa pandai nak letak colum nuffnang tu tapi aku redah jer...

dan kelmarin masa buat BW aku jumpa satu blog ni yng sgt baik hati bagitau cara2 nak dapatkan BE dari nuffnang...wah tq jya...boleh pegi blog dia kat sini
NAMA KEMPENBLOGJENISTARIKHBANDCTRJUMLAH
Oreo Daddy Dunk CPC SSlittleluluglobal_CPC15 Jun 2011 to 17 Jun 2011GlobalNA0.25
Oreo Daddy Dunk CPC SSlittleluluglobal_CPC15 Jun 2011 to 17 Jun 2011GlobalNA0.25
World Milk Day 2011 CPC LBlittleluluglobal_CPC09 May 2011 to 14 May 2011Global50.00%0.25
World Milk Day 2011 CPC LBlittleluluglobal_CPC09 May 2011 to 14 May 2011Global50.00%0.25
Mars Snickers Hungerlings CPC SSlittleluluglobal_CPC24 Apr 2011 to 30 Apr 2011GlobalNA0.25
RM 1.25
alhamdulillah....sikit2, lelama jadi bukit..muahahahaha



No comments: