Friday, July 15, 2011

Blogku Belum Popular

salam...


owh suka nama lulu...walaupun nama blogku pun ada lulu, tapi tak se GLAMOR lulu pages ni..muahaha...cantik empunya blog ni...jom clik sini sapa yg mau kenal n join yer...
bagi aku la sebab apa blog aku ni tak popular, mungkin aku ni pemalu kot..nak kenal tapi selalu tak tinggal jejak..ini baru ler berani sikit walaupun dah lama berblog.hehehe.. tapi ekceli sebenarnyer skang ni dah mcm jadi kewajipan plak buat aku join segmen untuk cari kawan2 baru..muahaha...obses gile dowh...muahaha

aku suka membaca pasal mcm2 hal. dan aku njoy dengan sahabat baru.walau tak kenal mahupun bersua muka, tapi bila korang smua tinggal komen kat post aku, wah rasa macam bestnyerrrr la..muahaha...glemer akak rasa nok walaupun sorang dua jerk komen..hahaha

so meh la tinggal jejak supaya aku leh jejak korang balik...njoy di kekodokbulat....

tq lulu yg cantek

p/s:hope layak ler
hehehe

sayangkamulajulaju
et aka kekodokbulat




7 comments:

alyana shafinas said...

salam
hype. slm knal2 jgak =)

iMBobo said...

sya pun join segmen ni :) jemput dtg blog slalu komen2..hehe

et said...

alyana: salam kenal...hi

imbobo: hi bobo..hehehe..bobo ker?cute

suriani azwan said...

hai et...salam kenal...thanks sbb dtg singgah...peace...

norhatizahmohamed said...

mengomen di sini. hehe

Fara said...

menyinggah di sini dari segmen yg sama..jom ke blogku jgk yer..salam kenal..

sherotpetot said...

tq dtg blog sy
sy follow sini :p