Wednesday, August 3, 2011

kad raya di ramadhan ke 3

salam...


pergh tajuk..panjang bebenor..
fuyyo aku dpt kad raya...hahaha...nak gelak derrr..awal sunggoh kad raya sampai..semangat terus nak buat kueh raya(apa kes)....

dlm kol doblas, aku pi la check box coz td dengar posmen tu berenti depan umah, owh ada surat siap nama aku lagi..highlight u nama i..besau gitu...walaupun desanyer lain macam jer dia eja sib baik no rumah sama..huhuhu...memula musykil gak aku kan..apa kebenda ni..keras semacam jerk..mak ingat surat interview ker kan(hahaha)...
sekali buka..ha amik ko..kad ari raya dari hj tamin n family rupanya..every year lepas aku amik khidmat haji & umrah 2 tahun lepas, depa selalu antar kad raya...huhuhu...terharu sunggoh aku..yerla skang ni memang tak akan dapat la kad raya kan.hampir semua kengkawan aku ada fb n email..so wish dlm tu pun sama jerk. yang penting ingatan tulus ikhlas tu kan.huhuhu

sesapa berminat nak pakej umrah/upah haji dengan HJ TAMIN ni boleh kol 019-313 4240 / 013-3927454

lots of luv
kekodokbulat

3 comments:

LuN@_aiDi said...

wahhh dapat kad raya gitu! btoi ler skng dah jarang dpt kad raya kn? sejak ader pesbuk neh.. sume thru pesbuk jer.. hihihi

et said...

hahaha...haah kan..skang ni smua gn it...dah tak leh nak gantung kad raya mcm dedulu..hahaha..klu tak siap buat pokok khas untuk gntung kad raya jerk..hahaha

Angah said...

wuuiyooo dpt kad raya depaaa