Tuesday, September 20, 2011

teman lama

ini gmbr kawan2 yang paling aku rindu. yang sangat2 aku nak jumpa. yang selalu buat aku gembira bila memikirkan kenangan lama. yang mengajar aku tentang kehidupan. yang membuatkan aku menangis dan mereka juga yang buat aku ketawa...
terima kasih kawan...(tapi aku minta maaf la klu korang marah sebab aku buh gmbr korunk)

1- aku nak jumpa sangat 2 org sahabat lama aku...talib n sab..dorang ni husb n wife.yg tengah tu sab...alhamdulillah masih contact walaupun pernah kehilangan nombor. sib baik ada fb..yg pasti diorang berdua ni manusia yang paling aku nak jumpa lepas aku kahwin coz memang tak pernah bersua pun...oh sab..bila mau ketemu yer...
2-ini kawan aku lagi sorang yg aku nak sangat jumpa..langsung tak tau nak contact dia kat mana. dia ni duk telok mas melaka...kalau kawan2 blogger yg sudi baca blog ni n terkenal kawan aku ni tinggalkanla komen kat sini..nama dia salwa atau wawa.."wa aku rindu ko wa. terima kasih untuk semua pengalaman kau untuk aku"...dia ni la yg selalu bawak aku jenjalan kat melaka dulu. naik motor warna merah dia..best..kadang2 aku yg bawak..hahaha..dengan dia jugak la aku balik umah mak naik motor..giler sakit pinggang aku...melaka-segamat dowh..jauh amat..
3-yang bawah ni pun member yg aku lost contact terus lepas study...g-ha..mana la ko pegi g..aku selalu teringat kat ko.
4-yg ni juga. ct dan dak ina...ct la yg bantu aku bagi no sab balik..kalau tak sampai kesudah memang aku tak dpt ckp + ngumpat2 ngan sab..hehehe..moga ct n yap bahagia hingga kesyurga
dak ina plak member serumah aku..ina ni best..parents dia la yg selalu bawakkan bekal kat ina masa kami duk rumah sewa tu.tapi kami yg tolong habiskan..hahaha.halal la yer na. maklumla mak ko masak asam pedas ikan parang sedap sgt...;semoga ko tabah na dengan dugaan yg mendatang..aku doakan ko temu bahagia dan sihat sentiasa bersama keluarga tersayang
5-yg bawah ni nama hana..aku rindu bangat dengan dia...dia ni cool jer orgnyer..aku tak pasti hana dah kahwin atau belum..yg terakhir aku pernah bermesej dengan hana, then skang terus senyap.huhuhu
6-owh kak su...kak su kalau terbaca, tinggalkanla mesej..rindu kat kaksu..kak su duk melaka lagi atau dah pindah johor..huhuhu..kaksu ni baik giler ngan aku.dia ni kira senior aku la...ekceli ada sorang lagi kakak ku panggil kak su jugak atau kak chik..kak chik ni best..dia selalu bawak aku ronda naik skuter dia..kadang2 balik batu pahat naik motor kak chik..tapi tak der plak gmbr ngan kak chik..kak chik ni cantekkkkkkk
7-huhuhu..ni kawan aku nama shima..shima ni baik sgt..peramah. bila dpt bercakap mcm peluru..huhuhu..ala aku pun sama gak.bila dpt bercakap tak hengat dunia punyer...yg terbaru aku dpt tau dr sab, shima lepas xcident..kaki pth 3...astagfirllah...shima..shima...semoga ko semakin sihat dan gembira sentiasa..owh syima dah ada anak 3..hehehe
8-ni yg ni gmbr masa kami kat masjid tanah pegi umah ina dan syimah..ha gmbr bawah ni ada 2 kawan aku yg paling akrab. sekarang jer masing2 busy dgn kehidupan masing2..eta dan wati...dorang ni la yg selalu bantu aku susah n senang..huhuhu...terima kasih yer kawan..
eta-moga ko bahagia selalu dengan ijad..owh ijad kawan aku jugak..hehehe..seronoknyer tgk ita n ijad
wati-untuk kwn aku yg tinggi lampai ini juga moga ko bahagia sentiasa. wati pun dah 2 anaknya..ratu bollywood ni..hahaha..sampai aku n ita pun terikut2 dengan hobi wati ni..
9-aku jumpa ida masa kerja di majlis peperiksaan malaysia,jln duta...kami kerja kontrak masa tu....lepas aku berenti kat mpm, terus lost contact ngan ida..owh ida..semoga kita jumpa lagi yer...
10-last but not least, kak atip..owh kak atip..masih di johorkah kamu?

semoga kawan2ku sentiasa dilindungi ALLAH dan dimurahkan rezeki, kesihatan, kegembiraan dan semoga kita mendapat yg terbaik dlm kehidupan. InsyaAllah
sesungguhnya, aku rindu kalian semua

p/s:owh izaaaa jgn la marah aku tak tepek gmbr mu..kau pun aku rindu jugakkk...baru ku tahu, gmbr mu tiada dlm album ku.


p/ss:kerana nila setitik, rosak susu sebelanga

lots of luv
et


3 comments:

wani said...

dlm byk2 gmbar ,gambar klasik hang ja yg takdak,kalo la kawan2 hang tauhang publish gmabr depa yg klasik ni hahahaha mau kina marah kan hehe

et said...

gmbr klasik aku nak buh..tapi comptr aku terus heng...insyaallah tak marah

kimi said...

huhu.. majok... beb.. bile nk dtg beraya? aku tggu.. pepehal nk dtg tepon dulu..