Thursday, November 3, 2011

berkebun dimusim hujan

habis keje sampai rumah masih awal lagi nak qada tidoq pun. makanya aku terus uruskan taman kecil aku yang dah jadi hutan..haishhh malas betol tuan rumah.alhamdulillah sekarang kalau petang jer hujan turun dengan lebat. nyaman sungguh dapat tido..muahaha...tapi bila hujan turun, rumput pun sama naik la kan..mana pokok bunga, mana rumput tak leh nak beza.kalau balik rumahtengok bangga jer kan bunga aku kembang padahal penuh rumput jer..nasib baik semua pkok dah tukar bunga kertas jer. senang nak jaga..

tapi kalau hujan lebat mcm mana pun aku tetap berkebun jugak..tapi kat fb la..alaaaaaaaaaaaa aku tau tak der sapa dah nak main farmville, tapi aku makin gian plak main menda ni..penah stop dulu, tapi main balik bila aira ajak main..cuma skang dia plak yang stop..huhuhu..

oleh kerana hujan, gambar taman tak leh amik(ceh budget konon padahal kebun mcm utan) jadi aku amik la gmbr farmville jer..

by the way wani, serai yang hang bagi dah selamat aku transfer kepasu besaq dan semoga hidup dengan sihat..cuma sireh ja yang langsung tak dak harapan...



lots of luv
et

2 comments:

Munnafendy said...

heee...rajinnya menanam kat umah...caya lah =)

dah lama tinggal farmville..apa jd ntah la

et said...

hahaha...lama2 gian plak men game ni