Sunday, November 13, 2011

HajarAswad


ramai yang dah tengok kan citer Hajar Aswad ni di tv9 masa hari raya haji aritu...mcm biasa la kan aku keje shift..so ketinggalan la..tapiiiii aku dpt tengok gak la dengan bantuan internet...boleh cuba tengok di malaymoviesfull.blogspot.com..terbaik beb

tapi yang penting + aku nak sgt tengok sebab bront berlakon...aduhaii tengok bront ni bestnya la mamat ni(cis dasar pompuan poyo) hehehe...bront ni antara pelakon yang aku suka kat malaysia selain fikree dan beto ...boleh tgk sini.......

cerita berkisar tentang noorkhiriah(dia belakon memang confirm best) sebagai hajar yang menjadi buta ingin sangat ke Mekah dan mencium hajar Aswad tapi tak kesampaian..argh sedih la citer ni..ditambah dengan lakonan mantap Fatimah Abu Bakar(mak sharifah amani) menambahkan lagi keBest an cerita ini(isk..isk..isk...et teruk betol ko rosakkan bahasa)excited benor hahaha

sapa yang tak sempat nak tgk boleh tgk kat link yang aku bagi tu..memang best...

p/s: rindu dia

lots of luv
et

1 comment:

CikSyazwaniAziz said...

tq 4 the link.. mmg nk tgk.. tp xkesampaian... huk3