Tuesday, November 22, 2011

tahniah

bangga giler tengok bola malam tadi. org jerit goal, aku yang nak meletop jantung..hehehe
akhirnya menang jugak malaysia. tetiba aku rasa, banyak2 acara, bola sepak paling di tunggu2 sebab jumpa indon kot ataupun sebab ada khairul fahmi..hahaha
takperla, walau banyak gosip pun, khairul fahmi tetap bermain dengan baik. semoga skuad malaysia terus bersinar hendaknyer.

cuma sedih gak la kan dengan sikap fanatik penyokong indon yang melampau sangat. hishhhh bior la depa...ngeng bebenar...

p/s:makin kecik jerk aku tgk indon ni..sekeh kang(hehehe)

lots of luv
et

p/s:aku amik logo cari dr google...

2 comments:

SoLy SoLicious said...

xsia2 mnjerit malam td..heeee

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

semua update pasal bola ekkk
x per janji mesti the best team kat sukan sea tu