Thursday, December 29, 2011

Bloglist Change N Review ur blog


lama dah tak join benda2 mcm ni. jadi sebab masih jauh lagi tarikh tutupnyer, aku nak join la juga. seronok gak klu ada orang nak review blog aku yg tak berapa nak comey ni. muahaha.. kiz akan review 2 blog anda yang terpilih setiap minggu.tapi ada gak la pemilihannya. hurmmm boleh la tengok kat sini


SYARAT-SYARAT PENYERTAAN
1. Follow blog Kiz kalau rajin ( tak nak pun takpe ) - dah follow ^__ ^
2. Buat entri pasal segmen ni kat blog korang - dah buat juga
3. Of course mesti ada blog sendiri - muahaha..
4. Letak Link Kiz Garden dalam Bloglist korang - sap sap sui
5. Lepas letak link, sila komen kat entri ni beserta Nama Blog and Link Blog-ok
6. Nanti Kiz akan terjah blog korang and kalau link Kiz ada baru Kiz
akan letak link korang kat blog Kiz Garden ok.----ok kiz...tq.

SYARAT-SYARAT PENYERTAAN
1. Buat satu entri kat blog korang pasal segmen ni - done
2. Follow Blog Kiz kalau rajin - done
3. Letak Link Kiz Garden dalam Bloglist korang - done
4. Mesti ada Blog sendiri - ok
5. Untuk join, sila sertakan NAMA beserta LINK blog korang kat bahagian comment - ok
6. TARIKH TUTUP : 12 JAN 2012

Harap layak la kiz...luv u..muah n tq sebab anjurkan segmen ni..

lots of luv
et

3 comments:

KizZ said...

Hi..Kiz kat sini...kiz da add ur link kat sidebar blog Kiz tau..TQ for joining...doa bagi terpilih cepat ya,,hihi

et said...

tq kiz..hehehe

FaiZaH Fyn said...

datang dari Segmen The Kiz's Garden..kemas blog dia sedap mata nak tengok hehe :)