Friday, December 23, 2011

sayang mak

sekejap jer dah hari jumaat kan?hurm ari ni first day mak duk umah sensorang. along dah balik umah dia.selama ni along yang teman mak sampaikan anak2 along semua sekolah kampung.dan selama abah tinggalkan kami semua ni, tak pernah lagi mak tinggal sensorang kat rumah. tapi bukan la tak der orang langsung..alhamdulillah adan duk dan kawin ngan orang sekampung jer..hikmah tu. kalau tak sure adan pun akan berhijrah ke tempat lain dan akhirnya mak tinggal gak sorang.
sebak sungguh bila pkr keadaan mak. yang pasti, mak dah nangis pun sebab teringat cucu2 dia yg selalu buat dia terhibur..ipah, aqis ngan ian.
malam tadi mlm first mak tido kat rumah lepas dah lama dtg kl.mak dtg kl lepas kenduri atam last month...mesti mak sunyi kan?tapi tak per, nia kan teman mak?huhuhu..sedihnyer la.apala mak tengah buat sekarang. :(

rasanya et nak jer terbang n teman mak sekarang.
untuk mak yg et sangat sayang, moga mak sentiasa dikurniakan kesihatan yang baik, sembuh dari penyakit mak dan sentiasa dilindungi dari bencana dan gangguan syaitan.
et sayang mak sampai bila-bila. rasa tak dapat balas jasa mak yang besarkan et, berhabis wang sekolahkan et dan segalanya lah mak..

untuk along juga terima kasih sebab berkorban jaga mak dulu. sekarang along dah berkumpul satu keluarga.tak derla sorang kat kl sorang kat kg.maklumla, abg man keje.terima kasih juga pada abg man yg paham...

owh mak...sedihnyerrrrrrrr...rindu plak kat mak kan...nanti cuti et n krol balik yerk..nanti mak jangan lupa kunci pintu ngan tingkap yer..skang kan banyak pencuri.(moga Allah lindungi mak selalu).

p/s:ntry singapore tangguh dulu laaaaa...mood sedih+celaru

lots of luv
et

No comments: