Saturday, December 24, 2011

universal studio singapore p-II

Selepas bertungkus lumus dan berpenat lelah beratur panjang giler masa di imegresen, sampai juga kami di pulau sentosa lebih kurang jam 1230 dan dapatla tengok bumi berputar ini siap asap2 wap lagi kan!kat sini jer kami habiskan masa hampir 1/2 jam amik gmbar..muahaha...kebetulan lepas hujan jadi cuaca tak terlalu panas. alhamdulilah
gembiranya la kan sebelum dapat masuk.masa nak masuk pun kelakar jugak coz kami dengan selambanyer bawak air ngan makanan. ingatkan tak leh bawa masuk tapi slumbe kadak jer. lepas gak subway kami kan..air refil jer. byk tempat refil air..muahaha..ahkak suka sangat

ni masa dah masuk. masa tu dah hampir 1 tengah hari. kat depan ni tak berapa ramai orang sangat tapi nak ambil gmbr ngan kartunnyer ramai giler.
hahaha..lihatlah aku yang super duper gembira.

ni kartun pertama yang kami jumpa.ekceli jumpa kungfu panda dulu tapi dah lunch time kan, so itu panda mau makan dulu.muahaha

tak habis2 ambik gambar.hahaha
nasib baik la staff uss ni amikkan gambar. adalaa gambar kami berduet..kalau tak aku amik gmbr melor, melor amik gmbr aku..nak minta tolong orang malu la plak kan..maklumla kami guna kamera kecik jer..sekarang semua orang usung kamera idung tu.
sejujurnya aku pun tak tau ni watak apa..hahaha, beria nak pegi tapi tak tau watak apa kan tapi gmbr bawah ni aku tau la saper..yang ni charlie chaplin..hehehe(abaikan jerla klu tengok lelemak aku tu..hehehe)
yang team joget2 ni mungkin high school musical kan(ini lah akibatnyer lambat update..semua lupa)

lepas tengok bebudak ni joget2 n ambik gmbr kami teruskan perjalanan tengok transformer..melor konfident masuk. aku pun sama la kan tergedik-gedik ajak mamat tu masuk.
sekalinya, kami tersadai kat situ hampir 1 jam..hambik kau kan. gamenyer tak sampai seploh minit pong
tapi game dlm tranformers ni memang best gilak...terbaik dowh. kalau aku tak pkr lama nak kena beratur, memang aku ngan melor masuk lagi..
muka happy lepas masuk transformer nyer game..memang senak perut + sakit jantung haku. takut gak kalau melor yg tak stabil bila main game ni. tapi member yang paling havoc..hahaha..dahsyat melor kan
bumblebee..bestnyerrr

to be continued...

lots of luv
et

2 comments:

Princess Feyqa said...

bestnye :)

wani said...

waaaaaaa bestnyaa depeee....