Friday, January 20, 2012

jalan2 cari pasal

alhamdulillah...lokasi pertama untuk tahun 2012 adalah miri..alaaa pegi kejap jerr.sabtu balik ahad..oleh sebab ini lokasi request by bestday boy, maka gambaq dia jer yg ada...muka aku...ada la sekeping..maklumla badan double triple membesar bagai johan...muahaha...bak ayat nak sedapkan hati pada kawan aku yg pregnant "aku gemuk sebab nak bagi support ko"..hehehe..yerla kan, biar aku temankan dia membesar bagai johan walaupun dia semakin kurus sejak ngandung..aku yg membulat plak.isk..isk..isk..takper ambik berkat..hehehe

belum naik belon, melor dah beli cekelat..isk..isk..isk..macam mana nak diet..hehehe
budak happy nak makan nasi lalapan.
baru balik gym...cantiknyer pemandangan..subhanallah
gmbar nasi lalapan aku dah delete dlm laptop tapi dah buh ari tu...so ni gambr sarapan pagi. breakfast kat hotel jer...malas nak keluar..

kemudian kami merayap jap kat pantai n jalan tepi kolam...hurmmm dapat bestnyer dapat join budak2 kecik kan!!!

bestnyer dapat relax mcm ni selalu..tapi lepas ni tak dapek dah la melor kan...uwaaaaaaaaaaaaa

p/s:owh sudah berfikir, biarla aku gemuk janji aku n melor sihat...njoy uolssssssssss

selamat hari jumaat

lots of luv
et

4 comments:

Marina said...

jalan sakan ye...bilerla nak naik plight ni...

Angah said...

phehhh pi ciliberet besday boyy..sakan2

et said...

marina:insyaallah ada la rezeki tu

angah:waniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...rindu plak(nyampah tak)hahaha

agak masalah said...

bestnya dapat jalan2 huhu x gayat ke naik flight incik et?

kalau ada masa, mai la jenguk blog sy