Saturday, January 21, 2012

Official Video: Malaysia Airlines Missing You Flashmob at KLIA

gigih aku cari airline atau airport mana lagi yg buat flashmob kan..hehehe

bawah ni kat miami international airport



ini dari changi airport..tapi lebih pada untuk shoping kat airport la..



yang ini dubai airport...memang gempak la depa buat..lagipun dubai airport tu kan cantik




tapi paling best sebab ini dari Malaysia AIRLINES yer...muahaha...best giler tgk stewardes/steward tu menari2




maka dengan ini aku tak kira..nak letak gak kat blog..bangga giler tengok even aku tak dak kat situ..muahaha...
skang ni tiba2 jer asyik nyanyi "rinduuuuuuuuuuuuu, rindu hatiku, tiada tertahan"..muahaha
gempak jer akak baju merah tu..

sedap plak lagu tu..sehingga skang dah 684,096 yg dah view..cayalah...

lots of luv
et

No comments: