Sunday, March 11, 2012

Give away Mai Korner



tak dapat pi california, dapat fridge magnet yg cute mcm aku bear pun ok gak kan..muahaha..

aku suka baca blog mak si aiyu ni..bahasa yang sempoi, rasa macam dah kenal lama pun ada walaupun aku jarang tinggal komen sebab aku kan pemalu ...hahaha

senang jer nak join GA ni...klik sini yer..hehehe >maikorner

bagi pendapat aku, buh la banyak2 gambar cik kak yang gebu tu. suka bangat tengok cik aiyu serta keletahnya..hehehe..itu sahaja sebab aku suka layout maikorner yang simple, tak serabut mcm aku,  header pun cantek...huhuhu

sekian itu sahaja

wassalam..hehehe

p/s:harap melepasi syarat2 yang ditetapkan....muahaha


muah..muah untuk cik aiyu

lots of luv
et






No comments: