Sunday, April 22, 2012

battleship

malam jumaat melor bagitau dia nak tengok tarnsformers...aku pelik gak bila masa ada tranformers..hahaha...tula duk tengok big brothers jer sampai tak tau langsung filem baru yg tayang kat wayang...
aku memang nak tengok pun battleship ni sebab banyak review kata best...
wayang satart jam 0945 mlm...masa masuk mcm tak ramai...kami masuk pun lambat jugak..lebih kurang 0940 mcm tu...tapi start pun lambat...masa tu la semua orang masuk..bukan hampir penuh panggung, tapi memang penuh pun..gempak sungguh.
nilah hero filem ni..ntahla nak citer macam mana..tapi sangat2 mengujakan aku. happening, soundtrack dia best dan memang aku tak puas tengok cerita ni...uwaaaa..shedapnyerrrr.


heroin dia rihanna..hebak..hebak...

tapi yang penting memang sangat bestlah cerita dia. memang tak puas tengok aksi2 nyer...ada masa nak repeat lagi la..

lots of luv
et



No comments: