Sunday, June 17, 2012

rumah kecilku tiang seribu

rumah aku memang ada masalah piping...ekceli semua rumahkat taman aku ni ada masalah paip..tensen betul aku. sekarang ni bilik air tengah tu dah teruk sangat leakingnyer. macam jiran sebelah umah aku tu baru jer renovate terpaksa tebuk lain dapur dia sebab toilet atas leaking...dah la bawah nyer dapur..huhuhu...tensen..rumah aku tak lama lagi jadi la kot.
mungkin kami berdua jadi takderla semua toilet kena lenjan kan...

hurm aku bukanla pandai sangat pasal dekorasi ni. sebab aku suka yang simple dan senang nak kemas. yang penting ada aku boleh sorok mana yang patut dan taknampak selerak...
kalau ikutkan aku nak ubah toilet aku...konsep warna hitam putih sebab senang nak jaga..hahaha..dasar pemalas...

tapi impian aku tidakla mcm hotel 5 bintang...aku suka yang simple2 jer..jazuki/bath tub takder pun takpa...hahaha

toilet bawah bukan besar mana pun...yg penting senang orang tua kami datang..
ni pilihan pertama aku...


ni yang kedua..best jugak mcm ni..aku suka sebab ada tempat mandi asing..
yang jenis ni lagi best...asing2..(mcm umah kak ayu ni)
tapi takper yang penting aku nak betulkan paip jer dulu...itu pun ongkosnya udah berbintang-bintang..hahaha...jadi impian aku tak payah la bilik air yang mantap2 kan?yang penting aku nak bubuh pokok bunga dlm toilet aku..hahaha

p/s:tak sabarnya nak pasang ****ng

lots of luv
et

1 comment:

eKa said...

aduh... leceh kan, kalu piping poblem... kat kuarters eka ni gini la juga.salunya kalu umah 'tinggi' ni la poblemnya