Friday, December 28, 2012

cuti ujung tahun

assalamualaikum
alhamdulillah, percutian penutup tahun.awal tahun 2012, kami berdua kemiri tapi ujung tahun kami berlima ke langkawi
je.aku dan melor bawak mak, mak mertua dan abah melor.
perjalanan agak kelam kabut.hahaha.risau jugak nak bawak mak aku yg kesihatan dia pun bukan ok sgt. dahla naik feri. gila bersalah aku dan nelir rasanya...book flight gagal...sebab last minit nak fly kan...pastu. firefly pun sama gak.duk declined jer.
maka perjalanan diteruskan jugak naik feri.dah la aku terbeli seat atas.sian mak dan mertua aku.
kami singgah kerumah tok melor kat bndr bahru.best sgt bila pg2 dpt mkn durian. mak aku pun tak hengat gak mkn durian pg2 .tp yg baru jatuh la.
perjalanan bermula bila kami gagal nak dptkan flight from penang ke lgk.mak aku mmg suka la sgt dpt tgk sawah padi...
alhamdulillah...moga percutian aku ni dirahmatiNya...dan yg pntg dua mak aku ni sihat...

1 comment:

Angah said...

seronok dapat himpun 2 mak,...aku pun brangan nak wat cmtu tp apakan daya omak den tu bz memanjang....mak ku no hal la tapi kesian kat omak den....