Sunday, February 17, 2013

paRis day 1

assalamualaikum
hurm day 1 diparis mmg fun.semua tmpat nak pegi pdhal penat lepas tempuh perjalanan hampir 13 jam..sebelum pergi mmg cuak tambhn bila baca mcm2 komen bila berdepsn dgn imegresen depa.rupanya paris simple sgt...sampai paris lebih kurang jam 0620 pagi..tp semua selesai dan amik beg. lebih kurg hampir jam 8 pagi.dr airport kami amik train jer menuju ke stesen de gar nude..nanti akan ku abadikan perjalanan beserta gmbr stesen yg perlu diambil untuk kemudahan kami kemudian hari...
cuaca sgt cantuk.walaupun ada matahari tp subhanallah sejuk ya hamat..melor pun dah start selsema..harap dia semakin ok...
sekarang jam baru 1024 mlm tp kat m~sia dah pagi kan..hahaha..aku tak leh tido...melor lagilaaaaa.dgn selsema smua....
moga esok lebih baik dan menarik menanti kami....

5 comments:

eKa said...

bestnya awak bila kita nak sampai sana ni

eKa said...

rajin2 update tau nanti.kalu boleh siap dgn harga sekali.kot la ada rezeki lebih teringin juga.bape tiket flight awk ke sana, hotel mahal tak/pendek kata nak tau total damage sepanjang berada di sana.

Cemmomile said...

Wah...kak berjalan jer...sonoknyer...

et said...

eka:hi eka..alhamdulillah..insyallah..akan diupdate..tapi mood nak tidoq je skang..kahkahkah

et said...

ina:alhamdulillah..best wooo..jomlah ina