Saturday, February 23, 2013

cinta kau dan aku di drama kan

assalamualaikum

weeeeeeeeehuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

aku tertengok cerita ni pun secara kebetulan..gila kelakar..suka sangat-sangat-sangat-sangat......
aku suka dengan semua novel siti rosmizah ni...novel cinta kau dan aku ni memang antara favourite pun. sebab ada kelakar dan ada sedih semua..sebelum ni tak terbayang siapa yang akan jadi risy dan farish..sekarang dah terbayang dah..si sara ali dan juga fizz fairuzz walauuuuuuuuuuuuupun fizz fairuz tengah dilanda kontroversi sekarang kan..tapi takper aku suka jer dengan lakonan dia...tapi kalau beto dgn sharifah amani lagi best ni..hahaha...tak kisah la sapa yg jadi pelakonnya...yang penting aku tetap suka cerita ni...
sapa yang nak follow boleh klik sini cerita master


versi novel

drama

boleh klik jer kat cerita master tu untuk baca sinopsis..tapi yang pasti aku memang akan follow cerita ni sebab beeeeeeeeeeeeeeeeest..hahaha..gilak aku kan.

p/s: fizz fairuz kan macho-macho...best jer tgk dia berlakon..huhuhu..
p/ss:drama setiap malam jam 2205..

update:
cewah update bagai..citer ni rupanya setiap khamis dan jumaat ajer yer..hohoho

lots of luv
et

4 comments:

Syakila Bajrai said...

mmg btul best gila2 crita nie kita dh baca novel nie ngn tgk critanya at tv 1..=)

Syakila Bajrai said...

btul2 best cgt2 novel nie kita dh baca crita nye at tv 1 pn kita tgk..=)

et said...

hi syakila..
betol tu..best sangat2 kan?hahaha

Jmovie said...

Film bagus ni rupanya
jmovie atau jdrama