Wednesday, April 24, 2013

aku lupa!!!!

assalamualaikum.

mlm td sampai umah lewat...sampai je terus buang smpah dlm tong sampah biasa..tp aku tgk org letak tong ssmpah free kat luar siap2..ms tu dah doblas lebih dah..aku mls nak letak luar tong sampah tu coz rumah aku ni bertangga...jd klu nak bwk turun n naik tong tu jd 1 mslh untuk aku...besar tu...uwaaaaa.lagi satu aku takut hilang..kang tak pasal2 kn beli baru...
tp itulah...dah mls sgt sampai lupa hari ini adalah RABU..setiap isnin, rabu dan jumaat lori sampah akan datang...uwaaaa aku lupa...ingatkan hr ni khamisss...cisss
hurm..terlupa hr ni mmg selalu tambah aku yg keje shift ni kan...
hr jumaat ni keje mlm...pg aku mesti kn ot...esok kn letak jugak tong tu kat luar....kalau tak...isnin depan laaa br dia amik...nasib baik dlm umah ada aku n melor jer...klu tak naya jer..huhuhu

p/s:saya sayang negara saya..

lots of luv
et

1 comment:

Cikda said...

salam kenal et,

hehe.. lawak la hang ni.. cikda baca n3 et yang lepas2 tergelak2 sengsorang.. nak2 n3 ini semua poyo..

tulis la lagi ye, cikda dah follow dah et.