Sunday, April 21, 2013

benda free mesti suka kan!!!!

assalamualaikum

wotz..wotz..dapat tong sampah free..kahkahkah..
org lain dah lama dpt kot..area aku jer baru diagihkan..
bagus jugak kan..tong sampah belakang boleh kunci n buat stor jer..hehehe
tapi risau juga..kang berjalan2 pulak tong sampah haku ni..kena buh  tali ni..
yerla klu kena beli kat luar kata akak belakang umah aku tu dlm 170..
dah dpt free ni syukur sangat2 lahkan..


ini projek semalam....dah nak maghrib dah sebenarnya..semalam pegi kl ada appointment gg..keluar rumah jam 0900 balik mesti dah petang...kelakar tol..memang tak der nyer skang ni nak keluar sejam dua..selagi tak maghrib, selagi tu la aku n melor tak sampai rumah..muahaha.dulu kalau keluar mesti balik awal..tapi sekarang aku notice, kalau kitorang keluar mesti ntah kemana-mana hala tujuan kitorang tapi sampai rumah tetap dah gelap..pak su melor org kuat BN..melor mintak sket buat gantung kat rumah..

aku suh gantung kat pagar tapi kayu kami tak berapa panjang...best sket gantung kat pagar..meriah kata kau..kahkahkah...seronok jugak sebab belakang umah aku gantung bendera pas/keadilan....kitorang mestilah  BN..depan rumah aku pun semua BN..hehehe...itu tmbah semangat coz rumah org lain dah naik bendera kan...
tapi aku tak paham kenapa dlm hp asyik hantar mesej mengarut..video mengutuk tak payah ckp la kan..terang2 mengutuk..isk..isk..isk..aku tak suka org kutuk2 ni.sebab aku pun tak bagus kan..jadi tak payah la nak buat video yang mengarut2 ni...nasib baik aku tak amalkan "kerana nyamuk seekor, kelambu dibakar"..kalau tak sure aku dah buang hp aku dlm longkang coz meluat...hohoho

sekarang konsep rumah aku adah togel..tiada bunga-bungaan..aku adalah malas..hahaha...semua pasu aku letak tepi..kalau boleh aku nak buang jer..muahaha..jangan marah yer cik melor..nanti kena jual.
ada sesetangah bunga memang dah mampus..tapi ada yang kembali merimbun selepas dicantas oleh aku...muahaha...aku is kejam ok..
tapi apa2 pun, tong sampah dah dapat, semangat mengemas mesti semakin menebal...hahaha..hurm tunggu lepas 6/5 lah yer...semangat baru..kahkahkah..insyaallah

p/s:jangan gado-gado.....cakap elok2 kan bagus..org paham jer..

peace no war..i love u..kuikuikui(apakejadahnyerni)

lots of luv
et


1 comment:

Anonymous said...

woowoooow,smanagt hang dari aku nooo..hebak2...