Wednesday, May 8, 2013

perjalanan umrah 2013

alhamdulillah..alhamdulillah..alhamdulillah..
akhirnya tertunai sudah hasrat hati aku n melor..
kami berangkat ke mekah hari pd 6/5..insyaallah 8 hr dimekah..kemudian br ke madinah..pulang ke kl dr madinah jugak..
perjalanan sgt2 lancar..nikmat apa lg yg perlu aku dustakan..dgn laluan vip ketika di imegresen kemudian duduk di seat business class yg selesa.alhamdulillah..
kami pergi berlima.aku melor, mak aku n mak abah melor..lega tgk mereka selesa didlm flight coz kami akan umrah dahulu..
kepada kwn2 yg aku knl secara langsubg dan tidak, maafkan aku yer...insyaallah aku akan update secara detail beserta pakejnyer..pakej jiran aku ni...
ok lah...assalamualaikum
maaf gmbr tak tesusun

2 comments:

wani said...

bestnya aku tgk hampa pi umrah....semoga selamat semua...

lady lavender said...

alhamdulillah..happy for u et :-)

harapnya kami pun berpeluang ke sana suatu hari nanti..