Thursday, July 4, 2013

yerlaaa..yerlaaa

ptg smlm

bini: hurm pelik ar suar jeans ni...apasal byk sgt longgar kan? u i dah kurus ker?
laki: mana ada u yg kurus..seluar jean tu yang MEMbesar...hahaha

sengallll...ok fine seluar aku ada magic..dia boleh membesar beb...aku jer mantain mcm tu...tak kecik pun..so  sebab seluar aku membesar, ptg smlm lps melor blik keje, pi kedai mcm2 ada..ala yg ada bege bakaq tu..jadi aku order mcm2 supaya. seluar sy ketat semula.muahaha

ok tu je..nyampah kan...tak support lgsung..mihmihmih

satay



meatball..kuah banjir lagi sodap..smlm lupa minta kuah byk

beger leleh..tp aku punyer tak meleleh pun..huhuhu..ini pun terkial-kial aku nak ngabiskan..
intanj:beb roti dia dah tak keras..muahaha

n keatiaw...sodap2..tp aku mkn udang je...alhamdulillah

3 comments:

Angah said...

tu je la keja hang,makan ja,...cmana sluaq tak besaq haha

et said...

hahaha..seluaq pun pndai bwk diri..
rupanya suaq krol..hahaha.

et said...
This comment has been removed by the author.