Tuesday, October 29, 2013

lembu naik bukit

assalamualaikum

salam selasa semua...hurmmm korang pernah jumpa benda kat bawah ni?mesti pernah kan?
aku jer tak pernah jumpa..first time dengar naik angin jugak aku coz melor ckp dia beli lembu naik bukit..lembu naik bukittt????..aku pelik la..apa kebenda la yang duk lembu2 ni kan..rupanya periuk ni..muahaha..maafla kalau aku salah tapi aku pun tak tau apa nama sebenarnya...




melor pesan periuk ni pada kawan dia yang pi hantar bantuan ke kemboja..ikutkan melor nak follow tapi passport dia mampus sudaaa..jadi duk je dlm malaysia ni ha..tak renew lagi.
melor ckp ini untuk stemboot n bakar2 tu..tengah dia yang melengkong tu kira tempat apila tu..tepi2 dia leh la buat bakar2 daging katanyer..kalau nak buat bbq guna arang boleh jugak ni..lagi senang aku rasa..dia bagi rm50 tapi tambah duit sket dapatla 2 ketol..ntah bila aku nak berstembot dgn melor tak tahu lagi..belom ada mood ..hahaha..

tq la melor belikan i periuk ajaib dan pelik ni..i kan org kampung..jakun byak sket..muahaha

lots of luv
et

3 comments:

Cikda said...

haha..cikda pun pelik.. macam mana pulak lembu naik bukit tuh.. memang sah- cikda pun tak pernah jumpa spesis nih..

che mid said...

teringat drama korea pulak..rasanya ada bbq macam ni.. cepat lah buat bbq.. nanti tepek gamba kt sini..

et said...

cikda:hahaha.et ingat et jer tak pernah juma..ada geng ok laaa

che mid:kahkahkah..belum rasa nak guna la che mid..kita mkn rebus2 jer..muahaha..tipu jer.
kang dah guna et tempek sini