Thursday, February 27, 2014

aku pun tak paham

assalamualaikum

sebenarnya aku sendiri tak pasti
blog aku ni untuk kemarahan atau apa
asyik luahkan kemarahan saje
well aku kan manusia biasa
memang lately ni asyik stress je
aku pun tak tau la
mungkin dan peyod kot

sebenarnya aku nak menulis mcm dulu
cerita pasal keseronokan
keterujaan, kebangangan, kebodohan
kebahagian, kegembiraan dan macam2 lagi lah
tapi akhirnya jadi luahan hati je plak

mungkin sebab tukaq nama kot
dulu littlelulu mcm fun jer
mcm happy jer
mcm budak2 jer kan
jadi jiwa tu lainla kan
ini dah nama cerita seorang et
mesti la mcm bosan jer kan
hahaha

gedik sangat nak tukar kan.

tetiba teringat pada kata2 seorang kawan
ko ni banyak saka yang benci kat ko
tu semua benda tak jadi
hahaha

adohai kawan
klu la aku banyak saka, 
aku suruh saka2 aku tu 
cari duit banyak2 kat aku
aku selesaikan hutang2 aku
then aku hantar saka2 aku pegi melancong
dan aku pun melencong
hahaha

tapi tulaaaa
klu modal pun ayaq liur
memang tak kemana la beb

hurmmmm
dah laa

hilang pulak mood nak menulis
babai

No comments: