Saturday, April 26, 2014

remaja purba

assalamualaikum

hurmmmm sebenarnya dulu2 memang aku tak suka amik gmbr
aku suka buat muka..pandang tempat lain
buat muka masam or muka mengarut-ngarut laaa..
ikut abah la ni
hahaha
tgk la zaman sekolah aku
takder langsung muka aku yang semenggah
hahaha



ko tengok kejap pandang kiri
kejap pandang kanan
konon bagus la tu..mbahaha
see gua dah ckp
dulu memang aku kureng suka amik gmbr...
gmbr bawah ni memang dah nampak kan kelebaran baju aku?
baju tu mmg aku suh buat besaq
senang tak yah membazior sangat..muahaha
alasannnnnn sangat



tapi
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
nak jugakkkkkk buat mcm ni 

well 

blog sendiri kan
hahaha








ni jerla satu2 nya gambar sekolah yang semenggah selain dari gmbr utk buku sekolah tu..gila tak bagus..sure kengkawan aku panas menunggu nak amik gmbr yg cun sket.muahaha

haaa tu la kawan baik aku ms sekolah...aku rpat dgn mereka bertiga ni je...yang dua tu pun kwn jugak tapi takderla sebaik yg tiga ni...
sebelah kiri sekali..ema...
sebelah aku pakai cermin mata timah
n kanan sekali kak ju....
see i mmg tak de kawan pun dulu2...i kan pemalu...bluwekk
(eh aku tak pakai cermin mata plak masa ni..mana ada contact lens masa ni)

sayang kan dulu kurang ambik gmbr..sebenarnya kenangan tu..
ni dah tua ni baru nak terkinja-kinja amik gmbr..
pantang tgk kamera je mula lupa diri..menyampah kan
mbahaha.....

kenangan wei smua tu
seronok woooo

No comments: