Friday, June 26, 2009

salam umrah (part 1)


salam...
alhamdulillahh..dalam busy2, nervous n semua benda la rasa, akhirnyer berangkat jugak aku ketanah suci Mekah menunaikan umrah...
syukur sekali pada yang Esa kerana menerima aku sebagai tetamu- Nya.
ni gmbar aku, hubby n 2 adik aku before kitrng naik bas ke klia...aku duk kat nilai, pepgi dah pegi selayang coz bas kat selayang(umah atok) n then balik plak klia yg memang tmpt keje n rumah aku...adoai...takpela...org kater jauh perjalanan luas pemandangan...(huhuhu...luas sgt lerrrr)






ni gambar adik aku adan yg ditugaskan menjaga abah aku(almaklumlah abah aku tu tak berapa nak chat).dlm flt mh150.before naik flt lagi best...kitorang kehilangan anak buah aku ashraf yg debab tu...rerupanya dier dah masuk n duduk dah dlm kpl tp boarding pas ada kat adik aku.....pelik2...mcm mana boleh org tak nmpak daaa coz dier tu agak besar...(gemuk daa)






ni gambar kitorng nak pegi city tour kat madinah..haaa ni gmbar kitorang satu fmly ada mak,abah, bib, adik nora..dan 4 anak buah aku...gha,ashraf,yah n kanda...adan jer tak der...maner ntah







ini gmbr kat masjid nabawi...best amik gmbr waktu pagi ni...pemandangan indah sgt..











ini plak gmbr kitorang dah nak pegi mekkah...smua dah ready with ihram n semua kene berhati2 menjaga ihram msg2 supaya tak kene dam/alhamdulillah
lepas smuanyer







si kecik ni anak kak yong(sepupu aku).nama dia dainatul dalila...kitorang pggl dier dd tpi dier lagi suka org pggl dier "cantik"...









gmbr bawah ni plak gmbr aku ngan bib kat gunung tsur..niat di hati nak naik atas tpi ms tak cukup daaaaa























adan & abah before ke mekkah...rambut ada lagi huhuhu

klah...ti ku smbg lagi yer...byk gmbr nak masuk kan ni..hehehe..tpi aritu janji nak update gambar pg dubai pun tak masuk lagi...nantilah....yerrrrrr








lots of love
et

No comments: