Wednesday, July 29, 2009

memperkenalkan....

hallluuusss...
sajer je nak bagitau gmbar bawah ni adalah paklong suhaimi aku yg duduk perak..
sebenarnya aku tak tau itu adalah paklong aku...coz tak hingat langsung pun muka paklong..yang aku kenal cuma pak long kamil ngan maklong ana...itu ajer...yerla aku ni kan pemalu..huahuahua
rerupanya pak long suhaimi ni best jugak orangnyer...nampak jer garang giler tapi kelakar beb...
bib ckp kitorang pernah dtg umah dia n mancing kat dpn umah dier coz pak long dudk kat perak kawasan bendang.
pak long sayang sgt kat mak long jamilah (pd pemikiran akula) coz pak long very take care of his wife..memng la kewajipan seorang suami jaga isteri tapi dorg ni loving la walau dah berusia.ada satu insiden kat madinah (based on bib story la kan) kat sana agak panas dan adik aku nora beli la lip balm kat farmasi..so pak long nyer bibir pecah so adik pun bg try lip balm dier n bibir pak long ok so dia pun nak belikan utk maklong jamilah, tapi masalahnya dia tak tau nak ckp apa kat farmasi tu..kebetulan adik aku pg farmasi tu n jumpa la paklong.dia pun ckp "hang tanya kat org tu ada tak jual yg lembap bibir tu..penjual tu ckp kalau letak kat mulut langsung tak leh bercakap" ..huahuahua..itu gam la paklong...kejam tul salesman tu..

pak long, akims adiks n me...muka akim tu sama mcm aman...

lebih kurang jer..klaka tol terutama mata dier..hahaha



pic cik nani wiz auntie fariha



santai cara azam


ini family azam...
L to R abg zizi, kak yong n dd kat stoller tu iddin..yg 2 lagi tu adik n gha..
atin & dd


tok su mawan & tok su endon
ini pun tok aku yg best gak..tok su endon tu kalau bercakap rasa nak tertido jer...
lembut sgt...pemalu giler beb..
ini la mak long ana, mak long jamilah ngan mak su nor.
gmbr pak long kamil jer tak der..
huhuhu
lots of love
et



No comments: