Tuesday, August 4, 2009

jngan marah aaaaaa

salam...
hi kengkawan...ni saja je aku attach lukisan terlebih mahir aku...
to wani sorry la aku hingat ko yang lukis yang memula tu la rerupanya ank pun tak tau..huhuhu
that why aku lukis gmbr ank coz ku pikir ank jer yg paling kreatif..huhuhu
kengkawan lain pun kreatif gak la tapi hang teramat rajin

huhuhu..yang bawah ni la lukisan yg wani lukis untuk aku...kuikuikui...
aku tau wani ank yg naik motor besaq tu..hang je yang ada motor tu kami tak daaak...



untuk kengkawan yang baca jgn la marah yer terutama wani...saja ja bergurau senda.bila berdepan tak tau dah nak citer aper.

lots of love

et


No comments: