Thursday, September 24, 2009

cik pah

salam....
hari ni mood agak happy coz td kol mak.
suara mak ada semangat skit..huhuhu
td mak cerita pasal budak gedik yang kat bawah ni.
mak cakap ms abah ada, ni la cucu yang abah selalu rindu...
budak debab ni byak nama...ada yang panggil dia momo sebab gemuk kot..
ada yang panggil die ayam goreng sebab dier ni memang crazy ngan ayam goreng...tak kisah bahagian mana janji ayam....ada gak panggil cendawan sebab rambut dier..huhuhu...
tapi mak panggil dier ayam goreng ar..kalau nakal sgt panggil jer momo...semua dier nyaut budak ni...tapi nama sebenar die nurzarifah @ ipah..huhuhu..panggil jer cik pah.glamor kan cik pah
dier ni anak kakak aku yang sulung...along..ma kacih la yer long n abg man sebab tinggal ipah kat umah mak...tak la sunyi sgt....














































gambar ni masa ku amik ms ari selasa 08/09/2009...masa ni mak kol bagitau abah agak tenat...ni tengah bincang2 kat luar umah ngan mak, atok abang n aku memang suka amik gambar momo ni...pose sikit punyer maut tp yang penting tgk kasut beb....huhuhu
luv u momo n mak also....









No comments: