Thursday, October 8, 2009

selamat hari raya

salam...
nak share gmbr raya tahun ni...
walaupun agak sedih untuk meraikannya tapi kami semua tetap redha.
lepas sembahyang raya, tempat pertama kami pergi kat sinila...rumah abah...
alhamdulillah bumbung ni tak berubah lagi coz kata mak selagi tak der kematian baru, bumbung tu untuk abah....
ini bunga untuk abah...kami dah baca surah 3 kul untuk abah...:)

gambar bawah ni tak tau le dorang tgk aper?hmmmm


semoga abah ditempatkan dikalangan org2 yang beriman...amin
sebelum pegi kubur...posing dulu...atam ngan g-ha dan ila(adik momo)
cik melor serta angkatan tentera nya....hawa,along,melor,g-rah,olin,yah n gha
3 dara pingitan...fatin,g-ha n shifa
yah,olin n g-ha
abangku halil...tapi mcm bapak cj7 kan?huhuhu
malam raya tengah tengok video raya 05 tahun lepas..masa tu abah sihat lagi...
siapa sangka kan?tapi inila yang untungnyer bila kite rakan detik2 indah tu...
semua tak boleh terima bila tengok fizikal dolu-dolu..yang debab yang rongak..hahaha
lemang made by along tapi 9 btg jer..huhuhu..buluh tak dak

petani dari thailand....hahaha..adikku amans..
penjual karpet dari baghdad..huahuahua...adan n momo
raya di rumah abg asri...melor dah tak terkawal dah tu..huhuhu
ni kat umah kak imas....selancar 2.

banyak sangat kenangan untuk raya 2009....dengan tak dapat cium tangan abah dipagi raya... memang amat syahdu tetapi apa yang boleh dilakukan hanya doa untuk abah....

miss u abah so much...

lots of luv

et

No comments: