Wednesday, August 11, 2010

penat yg tak sudah



Salam.........

memang penat sesangat tapi cantik punya pasal...terpaksala tolak tepi..hehehe...
pagi semalam last day breakfast with melor before puasa..lepas tu ajak pegi nursery nak beli pokok bunga kertas...ekceli setiap tahun melor akan spend untuk beli bunga baru...pilih jer then suh dorang amik pasu kat umah...dorang buat semua la kan coz bini dia ni mcm ada anak seploh...hehehe...
so this year memang dah setuju nak letak bunga kertas coz tahan lama skit..ujan ker panas terik ker..bunga still ok...




satu polibeg rm5 jer..ok lakan...so dgr 5 hinggit melor terus nak boli 20 pokok...ade giler ko melo sampai 20 pokok...spr nak tolong aku kan coz staf yg selalu berurusan ngan kami tu dah takder...aku mls nak deal ngan org lain..yerla aku n melor ni pakai mcm pua chu kang jer...yg lain dtg siap driver lagi..huhuhu



akhirsnya tercapai juga nak bunga kertas.....alhamdulilla...

so untuk bunga2 ku......taksabar nak pegi siram...arghhhh'

penat..penat..penat..
et

No comments: