Thursday, November 11, 2010

cinta baru


salam



hamboi2 cik et senang2 jer jumpa cinta baru yer..hahaha...tapi memang aku jatuh cinta pun ngan hero citer The Slave Hunter..biasala yer citer korea..chanel 391..hmmm handsome giler dia ni..hadoiiiiikalau tengok ngan melor sure kena marah coz menjerit2 tak tentu pasal..hahaha..eleh melor lu nengok pompuan seksi2 i relax jer takkan tgk lelaki yg hensem ni tak leh...ala tengok kat tv jer pun..hehehe...tapi sedih la pulak citer dia ari ni..huhuhu...ekceli melor pun follow gak citer ni coz mungkin dia terpaksa ikut bini kepochi dia ni yg suka sgt citer korea..huhuhu..tq melor.aku akan cr gmbr mamat tu yg besar punyer...tapi yg pakai baju tradisi korea la..kalau pakai baju biasa mesti tak hensemnyer..hehehe

#hobi yg sukar dikawal....

lots of luvs
et

2 comments:

Anonymous said...

eleh...masukkn la cte serigala yg kte tgk 2..hahaha

et_krol said...

cite serigala tu tajuk dier pelik sgt la..hahaha..tapi yg tu pun meletops gak..huhuhu