Tuesday, November 30, 2010

Nur Dania Nasyiha

Salam...
hi mak lang..nama saya Nur Dania Nasyiha...setelah banyak nama yang dicadangkan oleh acu nora, mak long anim,pak lang, mak teh, abahtok serta mama n papa saya..akhirnya papa pilih buh nama NurDania Nasyiha..papa ni adik mak lang saya yg comot ni...papa ckp abahtok suh buh nama yuhumaisara..tapi papa nak jugak letak Nasyiha kat hujung nama saya..jadi mak lang boleh panggil saya dania..huhuhu
yang best dania share bestday dengan abang imran...hehehe..lepas ni boleh share majlis buat ngan imran yer mak long yer...saya tak kisah pun papa nak letak nama janji semua org sayang saya...hehehe..
acu nora cakap saya ada lesung pipit..huhuhu..saya suka...mak tok plak ckp saya ada gigi...isk..isk..isk..maktok ni kelakar la..(tapi betol la mak aku ckp gusi dia memang ada gigi)..kalau betol nak tumbuh gg maknanyer mama boleh bagi saya makan nasi..hehehe..mak long yg cakap kan...
saya tak sabar nak besar sebab tahun depan semua sepupu saya ada kat kampung..kakak g-ha, kakak yah, abang kanda n abg acap,kakak ipah, aqis,aleeya,imran n umar yg akan sebaya dengan saya..sebab abg acap ngan kakak gha sekolah kampung..bestnyerrrr..tak lupa kak syifa dan juga abg shafik.cumanya lepas ni mesti susah jumpa kak shifa sebab dia dah tukar sekolah kat selayang..abg syafik pun sama dia sekolah asrama..tapi mesti seronok kan..tak sabarnyer nak besarrr......
kawan2 maklang saya jgn lupa doakan saya sihat,bijak dan menjadi anak yg soleh yer...terima kasih semua....
to maklang...nanti bubuh gambar dania lagi yer mcm gambar abg umar..hehehe
nurdania nasyiha by maklang

No comments: