Saturday, December 25, 2010

big apple


salam
today we spent our time together at alamanda again for big apple..hahaha....sangat suka...pagi2 melor ajak pegi breakfast mcm biasala kan coz mak cik ni kan seorang isteri yg rajin..so kita breakfast kat luar jer..hahaha..tapi memandangkan kedai yg kitorang pegi tu penuh sesangat so melor decide pegi alamanda n tengok wayang..dia kata dpt makan nasi ayam..hohoho..
so sampai alamanda terus pi beli tiket...next movie



semua start 1145...ngangkung..full, antu kak limah..berapa kali nak tengok daaaaaaa....narnia lambat sangat kol 1..aku masuk keje kol 4..sure tak sempat..lastly tgk gullivan jer...seat pun tinggal berapa jerk..hmmm melor yg nak tgk sesangat ini cerita..aku ikut jer..habis jer movie terus gerak pegi big apple...sedapnyerrrrrr.....
ini budak sangat tak sabar..

ini budak sangat happy sebab dah dpt big apple dier...hohoho...

anyway melor thanks coz ajak i tgk wayang yer..nanti kiter njoy lagi...luv uuuuu

lots of luv

budak comot

No comments: