Thursday, January 6, 2011

adus..malunyer

salam
hari ni aku off..melor plak nak abiskan coti so lepas settlekan hal di subang, terus pi alamanda...wah hati berbunga2 coz nak merendek ngan cik melor...ala tempat biasa untuk golongan biasa mcm kami ni alamanda jerla kan...hahaha..lepas beli tiket wayang tak tengok tourist, angelina jolie berlakon, kami pi la parkson coz melornya opis wat change present sempena new year...opis depa selalu wat mcm tu..kami pun dengan berkobar-kobar pi la ke parkson..sampai parkson nak masuk tu sensor berbunyi...security dia ckp ooo biasa la tu cik n aku tanya ni ok tak b oleh masuk tak ni..dia ckp lagi ok cik...dengan senang hati aku pong masuk la...dah jumpa barang yang kami nak n bayar, kuar ikut jln yg sama tetiba bunyi jugak...mcm perompak da smeua staff yg kat depan tu meluru kat aku...waaaaaaaaaaaaa malu seiiiiiii...aku tunjuk resit dia kata nak bawak pi chek..aku ckp td saya masuk dah bunyi security tu ckp ok memang berbunyi...ni pehal plak kan...then aku pun kuarkan smua barang, then lalu kat machine tu tak dak bunyi..bawak b eg kosong tak dak bunyi...pehtu budak tu dgn selamba amik beg duit melor pi lalu kat scnaner depa tu n tak dak bunyik gak...hengat barang apa la yg aku nak amik sampai bawak masuk dlm wallet melor tu...sialan sungguh...memang la depa wat keje depa tapi yg aku geram tu, masa nak masuk tu dah bunyi n aku tanya security tu dia ckp ok...so dia pun kenal muka aku ni coz bukan lama pun kami kat dalam...wallaweeeee memang spoil mood kami ptg tadi..melor sampai nak ajak balik dah tak mau tgk wayang..malu wooooo...dah la masa tu org kerajaan ramai kat situ(lucnh time daaa)...sabar ajelah..huhuhu
tapi sib baik angelina jolie nyer pasal kan, so kami pi gak tgk tourist...geram giler citer ni...lokasi cantik, scenary mantop, aksi best tapi jalan citer slow gilerrrrrrrrrrrrr...melor sampai tertido-tido..bukan kata melor, aku pun tertido..hahaha...tapi org wat wayang mcm biasala kan ada gak amik kesempatan tu..bengong tollll...melor memang suka duk atas sekali, so nampak ler sesapa yg mcm belangkas tak cukup bulan tu kan....tapi ending citer ni memang best n tak disangka la...hahaha....tak sabar nak tgk khurafat...
habis wayang terus pi tempat yg kami suka...big apple...hohoho..pasni muka mcm donut laaaaaaaa...huhuhu
p/s:bestnyer main game tadi..lama tak masuk tmpt game tu..hohoho
lots of luv
kekodokbulat

No comments: