Friday, January 7, 2011

bermusim

salam
ms balik dr alamanda pas tgk wayang n kejadian memalukan tu, melor ckp kita ni kalau time big apple....asyik big apple jer berminggu-minggu...sebelum jatuh cinta ngan big apple, kami dok berkampung kat bangi kopitiam...sebelum bangi kopitiam kami duk ulang alik kat old town white coffee...sebelum old town, tekak ni asyik berumahtangga kat kedai yong taufu n tomyam kat casuarina..hahaha...mcm tula rutin kami...bukan buah-buahan jer yg bermusim, tekak kami ni pun bermusim..huhuhu...kena time tekak nak mkn mamak, muka ni dokmenebeng kat kedai assalam...hahaha...melor, lama dah kita tak beli beger n fun fries depan inti kolej kan?kalau tak tetiap mlm pegi beli..sedap akak tu buat...padahal funfries ada dlm fridge, bukan nak goreng..hahaha....dasar pemalas...oh melor...kasihan kamu yer..
kalau bab memasak pun sama gak..hahaha...lagi kelakar...melor siap ckp, kalau dah pandai wat sesuatu tu, seminggu la i mkn lauk yg sama(means setiap hari aku msk lauk yg sama contoh..kurma ayam) hahaha...bertelor ar muka melor mkn kurma ayam hehari...ntahla kadang 2 nak migrain aku pk nak msk aper...rasa tu sure kelaut nyerka...cuba pun asyik gagal jer...uwaaaaaaaaa....susah nyer la nak masak..tengok org lain confident jerk msk tapi aku sure kelaut nyer...huhuhu...
takper melor, i berusaha menjadi teror dlm bab memasak...tunggu yer..hahaha
p/s:bila nak berubah ni...kang jadi kodok kang..bulat tu sure dah bulat..huhuhu
lots of luv
kekodokbulat

No comments: