Friday, January 14, 2011

jumaat sudaa

salam
pejam celik pejam celik, tup tap dah ari jumaat cuma best sket ari ni melor pakai baju kasual jer..thats mean next weeknyer baju melayu dah sedia...minggu ni minggu sedih sket..nak berblog pun macam hilang sudah semangat ini..nak pi kutip semangat tu dulu...
alhamdulillah abang din dah kuar IJN...n alhamdulillah melor juga makin happy coz dapat berita yang best..semoga dia berjaya..
tetiba teringat kat abang aku..rindula plak...dulu masa abah ada selalu wat bakar2 ngan abang kalau balik kg...abah siap sediakan keta sorong tempat pembakar arang n atasnyer buh dawai..banyak sket leh bakar ayam ker landak ker...arnab pun kami bakar..hahaha...
arwah abah aku memang tersangat kreatif..kepala otak dier tak leh duk diam sama mcm anggota badan dier..ada jerk keje nak dibuatnyer...yang paling best ciptaan abah adalah motor abu sayap dier...ada satu kusyen jer n bakul diperbuat dr bekas plastik...aku jerk leh imagine mcm maner motor tu n bunyik dier...hahaha tapi motor tu memang laju...kenapa abu sayap nanti aku story mory lagi..hahaha...rindu zaman lampau..
hope minggu ni dpt tengok khurafat.tapi melor tu kang kena tinggal sensorang la plak klu aku keje..takperla...tapi takleh sabar la coz nak tengok shamsul yg hensem tu berlakon..muahahaha...
"selamat hari jumaat semua"
lots of luv
kekodok

1 comment:

qasehnurzulaika said...

ak taw moto 2 cmne!!!!hahaha