Friday, February 4, 2011

baim

salam


kejora dan bintang punya pasal buatkan aku malas giler mau update blog...muahahaha...asyik tgk citer ni ajer....selagi tak tau last nyer mcm maner selagi tu hati ni tak puas jer..hahaha...bukan aku jer yg kene penyakit ni...melor pun sama...lagi teruk sampai kol 4 pagi masih duk dpn komputer tgk utube...

tapi sebenarnyer lebih nak tengok mamat hensem ni...hi baim, sebab ko aku tak sabar nak tunggu kat astro...makanya aku cari la dlm utube..hahaha...ko memang hensen dlm ini cerita.melor asyik tgk kejora dan bintang pun sebab ada baim jer..hehehe...bila la mau ketemu baim ni..

hensem nyerrrrr dia..ganteng...hahahaha..dasyat giler bini orang ni...
p/s:i luv u baim..muahahaha
lots of luv
kekodokbulat

1 comment:

Anonymous said...

aku punya bf baru tu limah..hehehe