Monday, February 28, 2011

dania

assalamualaikum....



hari ni aku dpt tengok gmbr dania atau nama yg semakin mesra dibibir aku "nania"..hahaha...nia la mak lang....ekceli masa call mak aku, dia ada bagitau nia dah gemuk lepas balik dr umah atok ari tu...n aku tak sangka kegemukan dia sehingga aku pun tak kenal...muahaha...ni gambar dania ms aku balik last month...
ni gambar latest yg adik aku bagi...ya ampun....besar gilak ini budaks.....waaaaa....sebijik abah tok dia...mata dia...waaaaaaaaaaaa rindu plak kat arwah abah....oh narnia...awak memang mewarisi gen abah tok kamu


mcm tak percaya ajer kan?
hahaha..nak buat mcm maner...aku ni tak der anak...jadi terasa sungguh ajaib...hahaha....subhanallah...ekceli bebanyak anak buah, idak la sampai aku tak kenal kan..mcm aku tak pernah balik jumpa nia pulak....malu rasanya...hohoho
p/s:mak lang pun besar tambahan kamu yer dania....
lots of luv
kekodokbulat

No comments: