Saturday, February 26, 2011

pendek jer



lama sangat tak hupdate dlm nie...
rindu nak bercerita tapi ku pendam aje
tetiba pagi ni rasa sayu plak....
sayu sebab terpk bestnyer kalau ada baby...
muahaha...selama idup bersama ni dah 8 tahun tak pernah aku rasa sesayu pagi tadi
(ya Allah..8 tahun dah aku kawennnnn...hahaha tapi perangai hampehhh..kelaut)
takperla..makcik tak kesah cuma sedih jer...

kepala masih pening maybe penat berendam + snorkeling...
apa?...pegi snorkeling?boleh ker?
hahaha....boleh la tapi sudah jatuh chenta pulak pd benda baru ini..
nak update tapi ada technical problem sket..
nanti dulu la...
mau layan perasaan dulu...hahaha

lots of luv
kekodoksedih

No comments: