Thursday, April 21, 2011

mcm bagus

salam


lamanya tak meninggalkan luahan hati disini..mcm biasa la tajuk mcm bagus tu khas ditujukan pada pemandu2 skarang ni..bawa kereta mcm bawak motor.yg bawak motor plak mcm bawak kereta tak sedar main ikut jer jln tengah2 sedangkan kerajaan dah buar special lane untuk pemandu motor.tapi hampeh..wat membazir duit jer.ms tak der mintak, dah dibuat nak jugak lalu jln yg besar tu.kang telanggar ker atau tersenggol jer kang jatuh.sapa yg susah.tuan kereta tu jugak yg kena wat mcm2 report. mcm hari ni aku nak pegi keje, kereta waja dipandu seorang wanita, dah tahu lane kanan untuk memotong, n dah tahu awak tu berhati-hati sgt, bawak jerla keta tu ikut laluan kiri kan..dah tadi satu strom dtg dr belakang siap bagi lampu tinggi lebih dr 3 kali suh dia ketepi, si waja tak jugak ketepi, tiba2 bila storm tu nak amik side kiri coz nak potong dia, dgn sopan santun si waja tu bagi signal nak masuk kiri sedangkan storm tu dah masuk kiri..tak psal2 storm tu hampir2 mau mkn divider.sengal tol.....memang la kena kuat kalau bawak keta ni kan.org yg suka ngamuk mcm aku tak sesuai la bw keta tapi kalau yer pun baru nak bawa keta n nak bawa slow tu ikut la lauan kiri.tak der sapa nak marah pun...ini tidak, jika apa2 terjadi tadi bukan kata storm atau waja, aku pun kena coz aku dilaluan kiri belakang depa.....geram sungguh la.bila laki si zizie tu ckp pemandu wanita memandu merbahaya mrh.pdhal memang betol pun..yg suka sgt bawak laju satu hal, yg bawak tergegeh2 pun satu hal.... baik layanz lagu ni..taran tam..huhuhu

p/s:yerla aku kan garang(ni pun mcm bagus jugak)


lot of luv
kekodokbulat drh tinggi

2 comments:

Cemmomile said...

yup...ina stuju..
kdg2..pemandu2 mkn angin nilah yg byk sebabkan kemalangan.

kekodokbulat said...

betol3x...belum lagi yg guna hp ms drive...keta besar2 pun tak leh ker beli h/free..kang terlangga kita gak yg msk nak menjawab.keta depa besar.langgar pun bukan jadi apa..muahaha