Tuesday, June 28, 2011

dettol


salam...


alhamdulillah dah ambil hadiah yang dimenangi masa aku join contest dari REDMUMMY...inilah hadiahnya...sangat teruja. ingat susah sangat nak pergi sana..tapi sekarang kan dunia dah moden(ceewahhh..)nasib baik tak sesat..dahla melor kerja (uwaaaaaaaaaaaa)...
sangat bersemangat nak pegi..bila masuk office dia sangat best..mesti staff kat sana enjoy jer kerja kan...tempat kerja yang best dan suasana yang menarik membuatkan kita semakin semangat kerja..huhuhu...seronoknyaaaaaaaa depa...

masa masuk terus ckp nak jumpa karen...sangat muda n cantik cik karen ni...betol..aku sangat2 teruja ni..maklumla ni first time dapat hadiah kan...lagila teruja...
makanya aku tetap nak ckp lagi.. tq REDMUMMY...tq DETTOL....n tq NUFFNANG terutama cik karen yg cantik itu...

tapi orang yang paling teruja mestila mamat ni...cik melor sungguh gembira dengan sabun yang memang jenama kegemarannya...hahaha..tq yer melor sudi jadi model saya

p/s:tetiba semangat ku kembali

lot ofluv
kekodokbulat

2 comments:

KyLeLina said...

oh...model 18sx nih...huhuuhu

kekodokbulat said...

hahaha..takper model dah bagi kebenaran....ditapis oleh finas..muahaha