Monday, June 27, 2011

berjimba dihari minggu

salam...


last weekend melor still keje...tapi dia settle keje awal tp tak claim pun(baguih kan) so dlm kol seploh sibuk suh aku siap...nak pegi pasar karat...hahaha..sibuk sungguh mamat ni nak pegi pasar karat..padahal dah agak panas dah masa tu...so aku pun berkobar-kobar la kan bersiap(poyo sungguh) maklumla tak pernah pegi pasar karat ni....so mak pun pakai la vogue2..padan la muka kan..nama jer dah pasar...hahaha..tapi ok jer aku nohal..cuma melor jer sibuk gellakkan aku..muahaha..nyampah sungguh...

ni ms dlm perjalanan pegi shah alam...tetiba mengong dia sampai, so aku layankan ajer...ekceli susah gak mamat ni nak buat keje gegiler mcm ni time terang benderang ni kan(siang le)..coz biasanyer dia melayan bini mengong ni dia ms ari gelap jerk...yerla kalau dia buat aksi tak berapa kelakar tu..hanya aku ngan dia jer yang nampak..hahaha...luv u ucuk


maafkan jerla muka melor yang control ayu tu..hahaha...kelautttt
then masa sampai jer pasar karat yang tinggai hanyalah besi karat..ehhh takler..ada lagi cuma tak ramai sgt dah org..lagipun depa smua tengah sibuk mengemas barang masing-masing..hmmmm buat pusingan yg tak berapa nak pusing, kami gerak balik...tapi sebelum tu pegi makan kat restoran apa ntah kat situ..melor ckp kedai tu masuk JJCM...tapi aku tak berapa berkenan la..layanan hampeh...air aku mintak sebelum melor duduk sampai dia dah habis makan tak sampai lagi...dah la amik sambal tempoyak dia yg pedas tu..ternganga-nganga mulut aku...grrrrr...dah la panas bertambah panas la kan....

sebelum tu dpt kol dr opis la plak..hati dah berbelah bagi..hmmmmm takper kita relaks walaupun tak berapa nak rileks...tambahan panas + pedas yang memang rasa nak makan jer budak antar air tu...arghh malas la nak citer...memang macam hampagas laaa kan...
lepas mkana(itupun tak habis..sebab terkejut dia kira mahal nak mampuihhhhhh..cekik darah betoi..kalau sedap tak per la)..arghh malas nak citer lagi...bikin panas jerla...

kemudian kami terus balik coz nak setle hal keje..sampai umah sembahyang, settle hal keje terus gerak pi karaoke...tapi gmbr yg ni tak tersusun la pulaks..hahaha...

yg bawah ni gmbr yg aku makan kat Noodle station lepas karaoke.... lebih sedap + layanan tip top n best la...melor sangat suka nasi goreng kat bawah ni...nasi goreng tomyam...memang sedap pun..hehehe
ini plak air yg aku order. aku ingat besar giler coz dlm gambar besar...bila sampai...mak aih...cenonet jerk..dah la sedap air ni..hurm takper aku tak marah..aku suka jer..hahaha
ni la gambar yg ada ms karaoke berdua ngan melor...kelakar gak ms kat sini...dah la pilih lagu semuanya rentak orang frust jer...bantai la melor..kamu ngan saya jerk nak dengar kan..huhuhu

tuan rumah kene bagi belakang jerk..kang depan pengsan plak kan..hahaha...so inilah aktiviti orang yang masih takder anak..kalau ada anak kang aku tak tau mcm mana..silap aribulan aku pakai baju pun terbalik..hehehe


have a nice weekend smua...

p/s:miss my late abah

lots of luv
kekodokbulat

1 comment:

KyLeLina said...

lawak ler..tp ending tu ayat pasrah jer...
IngsyaAllah ada rezeki nnti.