Sunday, July 17, 2011

pencarian URL blogger paling unik

salam/selamat pagi

owh et di tag..oleh aboooti (tiba2 teringat dragon ball-ape kene mengena), hehehe..tq dik


segmen ni che mad yang buat.moh klik sini untuk join che mad.huhuhu..url paling unik. akunyer url ni mungkin tak unik tapi pelik jer..hahaha..apehal littlelulu-cempaka kan.panjang jerk....

hujah-hujahnyer...ececeh..hahaha

1- masa kawan aku ajar buat blog (cikwanikeni), dia suh pilih url...masa tu aku ada bela arnab yng telinga panjang melebeh kebawah tu..bulu lebat woooo...kami panggil dia lulu..gebu arnab aku ni..so nak bubuh la nama lulu..kengkonon nak sedap tambah little la kan..jadila littlelulu yang bila tgk owner blog terus pengsan..hahaha

2-cempaka...cempaka...ntah aku suka sgt nama cempaka...masa 3 tahun lepas, fb buh nama cempaka, tulis apa2 sket buh nama cempaka, lastly kat blog ni pun buh gak la nama cempaka...ape kes ntah...dedulu nama fb aku cempaka sari yang tak berseri..suka benar cempaka sari

iklan kejap...waaaaaaaaaaaaa mcm maner aku boleh terpublish pastu aku tak cek then aku tutup pastu owh ada komen pastu arghh malu.(pengsan lagi)

maka jadila littlelulu-cempaka..kengkonon cute la kan...hahaha.tapi takder la sama mcm cik lulupages yg cun tu..huhuhu..
boleh panggey aku et jerk. coz et ni memang family name n mesra gitu kan..walaupun aku nampak tua, tapi jiwa i tetap muda nok...

3-tapi skang aku letak gak nama kekodokbulat coz aku sangat crazy ngan katak...muahaha..macam cute jerk kan..masa buat blog tu tak terpikir pun nak letak kekodokbulat...dah lama sket baru buh nama kekodokbulat..owh aku memang tak tetap pendirian kan...

hurm itujerla...hahaha

che mad boleh yer...aku nak tag ina(cemmomile.blogspot.com) dengan sha (chekjuaino.blogspot.com)-asha aku tau hang busy..muahaha

tq abooti...tq chemad

p/s:owh aku masih termalu






6 comments:

akoo said...

akoo pon join..=)

checkitoutt.

http://sometimeshepisometimessad.blogspot.com/2011/07/pencarian-url-plg-unik.html

et said...

owh akoo..malu et...tak siap lagi tapi TERpublish..uwaaaaa..hahaha

shida said...

gud lak on the contest..
salam balas kunjungan~~

ChentaMusek said...

cik lulu..tq kerena join ( men kerene plak ayat..haha)

cempaka pun ok gak ! wangi apee :D

che mad

Santri T.P.I.N.I said...

nak join jugakla... ada lagi ker?

shida said...

sggah sini lagi...cempaka..mst suka bunga cempaka kot...
jmput sggah blog shida..baru je gatai2 join..hua3
http://luvabenbaby.blogspot.com/2011/07/pencarian-url-paling-unik.html